Wie zijn wij

Wij zijn Esther, Jo-Anne, Quint en Ruben. Wij werken al jaren samen in de eerste lijn.  Sinds 2023 doen we dit samen met de TopzorgGroep, wij zijn een eerstelijns fysiotherapiepraktijk genaamd TopzorgGroep Berkenhof.

Kwalitatieve zorg

Wij zijn het gewend om onze krachten te bundelen zodat we u zo goed en efficiënt mogelijk kunnen behandelen. Kwalitatieve zorg staat bij ons hoog in het vaandel vandaar ons motto: Wij behandelen alle mensen binnen onze praktijk zoals wij zelf behandeld zouden willen worden.

Samenwerken

Samenwerking is een belangrijk aspect bij TopzorgGroep Berkenhof. We hebben ieder een eigen specialisme en zoeken samen met u naar de juiste behandelstrategie om uw lichamelijke klachten zo optimaal mogelijk te behandelen voor het beste resultaat!

Dit doen we deels door binnen de praktijk verschillende specialisaties te bundelen, maar ook door multidisciplinair samen te werken met bijvoorbeeld het revalidatiecentrum, huisartsen, medisch specialisten en sportverenigingen.

Hoogstaande zorg

Iedereen in ons team heeft een masteropleiding gevolgd om zich verder te specialiseren. Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij constant bezig met innovatie.

Onze fysiotherapeuten volgen jaarlijks erkende cursussen en nascholingen om zo de beste zorg te garanderen. Hiermee krijgen we inzicht in actuele ontwikkelingen in het werkveld en houden we onze kennis up-to-date.

Patiënt individueel

Bij TopzorgGroep Berkenhof staat de aandacht voor het individu centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich bij ons gehoord en gezien voelen.

Wij nemen tijdens het eerst bezoek uitgebreid de tijd om de klachten en persoonlijke situatie in kaart te brengen.
Hierdoor zorgen wij ervoor dat onze zorg en de behandelingen op maat gemaakt worden en dat de patiënt met een prettig gevoel de praktijk verlaat.

Whatapp icoon